خرید بهترین پنیر تبریزی

مهمترین ویژگی پنیر تبریزی بعد از استفاده از شیر خالص دام، روش تولید زمانبر آن است. اکثر پنیرهای سنتی تولید شده در این شهر برای طعم دار شدن به دو تا شش ماه زمان نیاز دارند.
با خرید بهترین پنیر تبریزی کشور برای فروشگاه خود، تجربه ی لذت بخش طعم پنیر سنتی را برای مشتریان وفادار فراهم می کنید. راضی نگه داشتن مشتریان وفادار لبنیاتی شما، علاوه بر کیفیت، به تنوع محصولات هم نیاز دارد.
تولید کننده بهترین پنیر تبریزی
کافیست مشتریان معمولی فروشگاه شما پنیر تبریزی را امتحان کنند تا به جمع مشتریان وفادار بپیوندند. بهترین پنیرهای ایران در تبریز و به صورت سنتی تولید می شوند. به دلیل زمانی که برای تغییر مزه پنیر سنتی تبریز صرف می شود، طعم دلخواه تولید کننده به عمق پنیر نفوذ می کند.
طعم متفاوت و بافت اسفنجی و با کیفیت پنیر سرشار از پروتئین تبریز، مصرف کنندگان مشکل پسند را به خود جذب می کند.
بهترین پنیر تبریزی ایران در مجموعه تولیدی آراز لبن تولید شده و به صورت عمده عرضه می گردد. تجربه و اصالت تولید کننده برای رعایت کامل مراحل تولید و تهیه بهترین مواد اولیه، تولیدات این مجموعه را از سایر رقبا ممتاز نموده است.
انواع پنیر لیقوان، کوزه ای ساده و سبزی دار به صورت فله و بدون هیچگونه مواد افزودنی و نگهدارنده عرضه می شود. ارگانیک بودن محصولات این مجموعه، یکی از نقاط قوت آن است.
چگونه بهترین پنیر تبریز را بشناسیم
از آنجا که پنیر تبریزی به صورت فله عرضه می شود و بسته بندی خاصی ندارد، بهترین راه شناخت کیفیت آن، دیدن رنگ آن است. بهترین پنیر تبریز رنگی بین سفید تا زرد دارد.
توجه داشته باشید که رنگ پنیر به رنگ شیر و نوع دام بستگی دارد. پنیرهایی با رنگ های سفید متمایل به صورتی یا قهوه ای کیفیت کمتری دارند. بافت پنیر باید کاملا ارتجاعی باشد و با دست زدن به آن دچار فرورفتگی نشود.